Кухар - це не просто професія, багатохто і цілком справедливо називаютьцемистецтвом. Професійне свято кулінарів і кухарівпорівняно молода подія. Міжнародний день кухарівбувзаснованийлише в 2004-му році. Цевідбулося з ініціативи та за активноїучастіВсесвітньоїасоціаціїкулінарнихспівтовариств, в яку за даними проекту DilovaMova.com, тоді входило вжеблизько 8-ми мільйонівпредставниківцієїпрекрасноїкухарськийпрофесії з безлічікраїнсвіту.
Приготуванняїжіцеунікальнийпроцес - скаже будь-якийкухар. Професійнийкухар, як диригент, успіхякогозалежить не тількивідйогознань і досвіду, але і від особливого таланту і чуття. Робота кухаря вимагає від людини не тільки гарного терпіння. Крім цього необхідно гарне здоров’я, гарна освіта і навички. Оволодітициммистецтвомсамостійно практично неможливо – завждипотрібен приклад і порада людини, яка вмієготувати. Можнасказати, щоцевмінняпередається з покоління в покоління. Багатовіковий, тисячолітнійдосвід і практика в приготуванніїжізробилицемистецтвонадзвичайновіртуозним.
У цей святковий день ми приєднуємося до привітаньна адресувсіхкухарів і кулінарів! Бажаємо Вам успішнихшедеврів і заслуженої подяки від дітей! Здоров’я Вам і приємногоаппетитувсім Вашим шанувальникам!