Четвер, 02.05.2024, 15:23
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Турійської районної державної адміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Червень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Червень » 1 » Дитячий фестиваль «ЧІ-КА-БУМ»
16:47
Дитячий фестиваль «ЧІ-КА-БУМ»

1 червня 2018 року на стадіоні «Колос» селища Турійськ відбувся районний дитячий фестиваль «ЧІ-КА-БУМ».
Зі святом та, напевно ще більшою дитячою радістю – початком літніх канікул, присутніх привітали Турійський селищний голова Олексій Безсмертний та начальник відділу освіти, молоді та спорту районної державної адміністрації Надія Матвіюк, закликавши всіх зігрівати теплом і любов’ю кожне дитяче серце, об’єднати зусилля заради майбутнього.
Для дітей району було підготовлено свято в програму якого входили майстер-класи, танцювальні батли, пісенний конкурс (караоке), сімейний конкурс, спортивні змагання, стрільба з страйкбольної зброї, конкурс малюнка, вікторини, цікаві фотозони, квест, битва сухими фарбами холі, перегляд фільму під відкритим небом.
У День захисту дітей було започатковано «Книгу рекордів Турійщини» до якої занесено перші рекорди з гирьового спорту та метання м’яча.
Усі охочі мали змогу взяти участь у пісенному конкурсі «Караоке», який провела Галина Абрамчук. Змагаючись зі співочими талантами учасники отримати море позитивних емоцій та гарних подарунків.
Танцювальні батли від Михайла Шабрила згуртували дітей та дорослих до запальних танців.
Працівники Турійського відділення поліції Володимир-Волинського ВП ГУНП у Волинській області провели змагання зі стрільби серед учнів Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів та опорного закладу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів- гімназія» смт Турійськ. За перемогу у змаганнях гімназисти отримали подарунковий сертифікат від Турійського відділення поліції на участь у наступній грі зі стрільби. Такий же сертифікат отримала команда «Крилата юнь» за перемогу у квесті.
На стадіоні було оформлено гарні фото-зони, проводились цікаві майстер-класи, розваги. Незабутні моменти свята були зафіксовані фотографом Маріє Гоздецькою.
Яскравим моментом фестивалю стала битва сухими фарбами холі. 
Фестиваль пройшов з ініціативи Іванни Співаченко та підтримки Турійської районної державної адміністрації, районної ради. А також допомоги в організації та проведенні Турійської селищної ради, відділів культури, освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, опорного закладу НВК «ЗОШ І-ІІІ ступенів-гімназія» смт Турійськ, ДЮСШ, Турійського центру зайнятості, благодійної організації «Червоний хрест», Олександра Черняка, Світлани Панасюк, Юлії Музики, Юлії Денеги.

Переглядів: 405 | Додав: TRVO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar