Неділя, 19.05.2024, 03:00
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Турійської районної державної адміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
    123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Квітень » 4 » Конкурс «Шукаємо молоді педагогічні таланти»
11:48
Конкурс «Шукаємо молоді педагогічні таланти»

30 березня на базі Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувся традиційний конкурс «Шукаємо молоді педагогічні таланти», який є ніби стартовим майданчиком для учителя-початківця, аби заявити про свою педагогічну майстерність, розкрити творчий потенціал і педагогічний талант.

У конкурсі взяли участь 5 педагогів: Бондарук Оксана Федорівна, вчитель образотворчого мистецтва ЗОШ І-ІІ ст. с.Тагачин, Горщар Єлизавета Василівна, вчитель основ християнської етики Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Міндер Ірина Ігорівна, вчитель англійської мови Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Терефельська Дарина Сергіївна, вчитель англійської мови ЗОШ І-ІІІ ст. с.Соловичі, Шабрило Михайло Степанович, вчитель хореографії ЗОШ І-ІІІ ст. с.Купичів.

Приємно відмітити, що усі конкурсанти засвідчили високий рівень професійної майстерності, якісну підготовку до конкурсних уроків, продемонстрували цікаві педагогічні ідеї, знахідки,  вміння творчо підходити до вибору структури уроку, оптимально поєднувати форми і методи навчання, які формують життєві компетентності. А головне, знайти спільну мову з дітьми. Мабуть, найвищою оцінкою за урок були дитячі слова «А коли ви ще до нас прийдете?»

На підставі протоколів журі конкурсу, переможцем стала Терефельська Дарія Сергіївна, яка набрала найбільшу кількість балів під час оцінювання конкурсного уроку.

Щиро вітаємо переможця та всіх учасників! Ви саме ті педагоги, які своїм серцем, своїм словом, своєю майстерністю, своєю великою любов’ю до дітей довели членам журі та самим собі, що  здатні вчити та виховувати майбутнє України. Нехай участь у конкурсі надихає вас на творчі пошуки, додає віри в те, що кожний новий день буде плідним у творчому злеті! Бажаємо ніколи не зупинятися на досягнутому. Нехай творчий потенціал, невичерпний ентузіазм та наполеглива праця допоможуть вам дійти до педагогічного Олімпу.

Переглядів: 579 | Додав: TRVO | Рейтинг: 4.0/1
Всього коментарів: 0
avatar