Понеділок, 06.05.2024, 13:34
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Турійської районної державної адміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Травень 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2017 » Травень » 15 » ПІДСУМКИ ФЕСТИВАЛЮ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ ВОЛИНІ
16:30
ПІДСУМКИ ФЕСТИВАЛЮ ФІЗИЧНОЇ КУЛЬТУРИ ТА ВІЙСЬКОВО-ПАТРІОТИЧНОГО ВИХОВАННЯ ШКОЛЯРІВ ВОЛИНІ

Близько 500 школярів зі всієї області взяли участь у ХІІ обласному Фестивалі фізичної культури та військово-патріотичного виховання учнівської молоді Волині, який організували управління освіти, науки та молоді Волинської облдержадміністрації та Волинський обласний Центр туризму, спорту та екскурсій за участю Товариства сприяння обороні України (ТСОУ), Волинського обласного військового комісаріату, Волинського відділення комітету з фізичного виховання і спорту МОН України, Волинського осередку козацтва України.

Впродовж чотирьох днів – з 11 по 14 травня 2017 року на березі озера Величі, де був облаштований великий наметовий табір, тривало справжнє свято сили і спритності, духовності та патріотизму. У рамках Фестивалю проводились обласні змагання фізкультурно-оздоровчого патріотичного комплексу школярів України «Козацький гарт» та обласний етап дитячо-юнацької військово-спортивної патріотичної гри «Сокіл» («Джура»).

Учасники з великим азартом та бойовим духом змагалися за першість в різноманітних спортивних та туристських змаганнях, військових іграх та конкурсах.

Випробування у військово-спортивній патріотичній грі «Сокіл» («Джура») складались із 10 видів: стройової підготовки, змагань на «смузі перешкод», стрільби, військово-спортивних ігор «Пластун», «Відун», «Рятівник», перетягування линви та конкурсів - таборування, «Ватра у колі друзів», звітів виконання завдань «Добре діло».

Змагання фізкультурно-оздоровчого патріотичного комплексу «Козацький гарт» включали в себе шість залікових видів: спортивну естафету, перетягування канату, змагання з «човникового бігу», стрибків у довжину, стрибків через скакалку, конкурсу знавців історії України та спортивних досягнень, а також 2-х додаткових видів - орієнтування на місцевості «Козацькими стежками» і презентації команди.

В порівнянні з попередніми роками, команди нашого району значно покращили свої результати. Так, у дитячо-юнацькій військово-спортивній патріотичній грі українського козацтва «Сокіл» («Джура») команда Турійської ЗОШ І-ІІІ ступенів виборола ІІІ місце у загальнокомандному заліку, а команда комунального опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Купичів» у змаганнях «Козацький гарт» - зайняла 9 місце у загальнокомандному заліку.

Фестиваль відбувся на високому організаційному рівні завдяки співпраці організаторів, підтримці господарів території, керівників Турійщини, належної підготовки та кваліфікованому проведенню. Важливим елементом під час проведення заходу є практичний обмін досвідом серед вчителів щодо підготовки команд, організації та проведення змагань, навчальних занять з метою удосконалення системи національно-патріотичного виховання учнівської молоді, пропагування здорового способу життя.

Вітаємо переможців і бажаємо подальших високих результатів!

Переглядів: 417 | Додав: TRVO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar