П`ятниця, 03.05.2024, 05:54
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Турійської районної державної адміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Квітень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Квітень » 2 » Розширена нарада щодо недопущення поширення захворювання на кір
11:31
Розширена нарада щодо недопущення поширення захворювання на кір

31 березня в приміщенні Турійської районної державної адміністрації відбулась надзвичайно інформативна та змістовна зустріч щодо попередження, недопущення та дій у випадка захворюваності дітей на кір.

На нараду були запрошені директори закладів загальної середньої освіти, завідувачі закладів дошкільної освіти, педагогічні працівники, батьки, медичні працівники навчальних закладів, голови сільських та селищних рад. Загалом в нараді взяли участь понад 150 присутніх.

На нараді були присутні: начальник управління освіти, науки та молоді Плахотна Л., начальник облздроввідділу Ващенюк І., начальник відділу надзвичайних ситуацій ОДА Блащук О., голова Турійської райдержадміністрації Василишин О., директор ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України" Янко Н., завідуюча Ковельським міськрайонним відділом Маляр Л.

Начальник управління освіти, науки та молоді Плахотна Л. перш за все звернулась до керівників закладів освіти та наголосила на їх роботі в умовах загрози виникненню захворювання. Закликала директорів ЗЗСО, завідувачів ЗДО,  директора Луківського ПТУ №22 до тісної співпраці з медиками в плані виявлення нещеплених дітей, чи тих, які не пройшли другий етап вакцинації проти кору, моніторингу дітей, які були в контакті з хворими. Також, було наголошено на необхідності проведення керівниками навчальних закладів широкої роз’яснювальної роботи серед батьків щодо необхідності вакцинації.

Про розроблені заходи щодо ліквідації захворюваності, важливості використання вакцинації проінформували  директор ДУ "Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України" Янко Н. та завідуюча Ковельським міськрайонним відділом Маляр Л.

Власне про ситуацію, яка на сьогодні склалася в районі доповіли  головний лікар ЦРЛ Мельничук П.М. і заступник головного лікаря Центру ПМСД Шіллер Т.Є. Медики наголосили, що в районі вистачає якісної вакцини бельгійського виробництва.

Лише спільними заходами медиків, представників влади, педагогічних працівників та батьків можна буде подолати спалах кору в районі!!!

Переглядів: 312 | Додав: TRVO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar