П`ятниця, 03.05.2024, 11:48
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Турійської районної державної адміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Вересень 2018  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2018 » Вересень » 10 » Спортсмени району відзначили День фізичної культури та спорту
14:29
Спортсмени району відзначили День фізичної культури та спорту

7 вересня на території озера Величі в с.Соловичі відбулись урочистості з нагоди відзначення Дня фізичної культури і спорту.

Голова Турійської райдержадміністрації Орест Василишин привітав усіх спортсменів, тренерів ДЮСШ, організаторів спортивного руху в районі, які зазвичай є великими ентузіастами своєї справи. Подякував тренерам за працю, яку вони вкладають у наших дітей, виховуючи здорове майбутнє для країни. Орест Васильович побажав усім, хто веде здоровий спосіб життя, хто віддається спорту, здоров’я, спортивних звершень та перемог, плідної праці та нових успіхів.

       За вагомий внесок у розвиток фізичної культури та спорту, пропаганду здорового способу життя та з нагоди Дня фізичної культури і спорту грамотами голови райдержадміністрації нагороджено Дудика Віктора Андрійовича, вчителя фізичного виховання ЗОШ I-II ступенів с.Туропин, Горніча Анатолія Миколайовича, жителя с.Соловичі, Павлюсюка Ігора Миколайовича, головного спеціаліста Ковельського обʼєднаного управління Пенсійного фонду України.

Від районної ради та депутатського корпусу присутніх привітала голова  районної ради Ольга Черен, яка побажала всім спортсменам, тренерам, ветеранам спорту, вболівальникам і шанувальникам фізичного здоров'я, олімпійського довголіття, спортивних та життєвих перемог, плідної праці та успіхів у всіх звершеннях.

За вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту в районі та з нагоди Дня фізичної культури і спорту України вручено грамоти голови районної ради директору ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Бобли Власюку Сергію Сергійовичу, вчителю фізичної культури комунального опорного закладу «ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Купичів» Красаку Роману Миколайовичу, голові районної ради фізкультурно-спортивного товариства «Колос» Лемещуку Олександру Петровичу.

Голова Турійської селищної ради Олексій Безсмертний подякував ветеранам спорту, усім, хто присвятив своє життя великій справі, яка символізує молодість, велич духу і мужність, сприяє розвитку сфери фізичної культури і спорту та нагородив грамотами та подарунками.

Начальник відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації Надія Матвіюк нагородила грамотами відділу освіти, молоді та спорту райдержадміністрації, районної організації ФВСТ «Колос» та подякувала усім, хто проводить спортивно-масову роботу в районі.

Гарний настрій спортсменам своїм виступом створили учні Турійської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів.

Переглядів: 315 | Додав: TRVO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar