Четвер, 02.05.2024, 23:13
Вітаю Вас Гість | Реєстрація | Вхід

Відділ освіти Турійської районної державної адміністрації

Меню сайту
Вхід на сайт
Пошук
Календар
«  Жовтень 2016  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
     12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Архів записів
Наше опитування
Оцініть мій сайт
Всього відповідей: 34
Корисні посилання
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0
Головна » 2016 » Жовтень » 19 » Засідання конкурсної комісії
03:36
Засідання конкурсної комісії

18 жовтня на виконання розпорядження голови Турійської районної ради відбулося засідання конкурсної комісії з визначення опорних навчальних закладів.

Враховуючи демографічну ситуацію, відповідно до Положення про освітній округ, на даний час у районі може бути створено ще 2 освітніх округи,  до складу яких входять опорні заклади та їх філії, -  інформувала присутніх  член комісії, завідувач районного методичного кабінету Євтушок А.С.  Створення опорних навчальних закладів дасть змогу ефективно використовувати наявні ресурси, спрямовувати їх на задоволення освітніх потреб учнів, забезпечить створення єдиного освітнього простору та єдиної системи виховної роботи, всебічного розвитку дітей та покращення умов для здобуття якісної освіти».

На розгляд конкурсної комісії матеріали представили керівники навчальних закладів: Гончарук О.О. (ЗОШ І-ІІІ ст. с.Купичів) та Максимук Р.П. (НВК «Луківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей»). Вони розповіли про проектну потужність закладу, стан матеріально-технічної бази, наявність гуртків та досягнення учнів, а також презентували Програму розвитку закладу.

 «Усі ми хочемо найкращого для своїх дітей. І наша мета – не закрити школи, а спрямувати кошти на покращення матеріально-технічної бази навчальних закладів» - зауважила Матвіюк Н.М., начальник відділу освіти.

Заступник голови Турійської районної державної адміністрації Марчанчин Л.В. звернув увагу на комплексне вирішення проблем доступу школярів до якісної освіти. Зокрема, інформував про заплановані в районі видатки на ремонт доріг.

За результатами голосування членів комісії прийнято рішення: 

Визначити ЗОШ І-ІІІ ступенів с.Купичів та НВК «Луківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» такими,  що можуть виконувати функції опорних навчальних закладів.

Винести пропозицію щодо створення опорних навчальних закладів та їх філій на розгляд сесії Турійської районної ради:

- Опорний заклад НВК «Луківська ЗОШ І-ІІІ ступенів-ліцей» (філії: ЗОШ І-ІІ ст. с.Миляновичі, ЗОШ І-ІІ ст. с.Новосілки, ЗОШ І-ІІ ст. с.Перевали, ЗОШ І ст. с.Тупали)

- Опорний заклад ЗОШ І-ІІІ ст. с.Купичів (філії: ЗОШ І-ІІ ст. с.Осьмиговичі, ЗОШ І-ІІ ст. с.Озеряни, ЗОШ І-ІІ ст. с.Свинарин).

Переглядів: 363 | Додав: TRVO | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar