Питання організації харчування учнів загальноосвітніх навчальних закладів знаходиться на постійному контролі у відділі освіти, а впродовж навчального року неодноразово аналізується на нарадах керівників загальноосвітніх навчальних закладів.
26 березня 2015 року в залі райдержадміністрації проведено районний семінар "Організація харчування в загальноосвітніх навчальних закладах", в якому взяли участь методист управління освіти і науки облдержадміністрації Чередніченко Т.В., директори, заступники, кухарі і медпрацівники загальноосвітніх навчальних закладів району.
Про стан організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах району розповіла начальник відділу освіти Матвіюк Н.М. та проаналізувала якість продуктів, що постачаються у шкільні їдальні.
Чередніченко Т.В. акцентувала увагу присутніх на необхідності дотримання Інструкції з організації харчування дітей в загальноосвітніх навчальних закладах та вимогах до ведення документації на харчоблоках, а також дотримання умов приготування, товарного сусідства та термінів зберігання продуктів харчування.
Бухгалтер централізованої бухгалтерії відділу освіти Тобольська Т.В. провела роз’яснення щодо виконання нормативно-правових документів з організації харчування у навчально-виховних закладах району.
|